sábado, 3 de septiembre de 2011

Afegir més tipus de lletres al nostre PC

Hola, bé hi vull fer un mini tutorial de com podem afegir més tipus de lletres al nostre PC, ja que molt a menut ens cansem de tindre les mateixes de sempre o simplement no ens agraden totes aquelles que ja venen programades amb el software (windows,linux,etc) que hem instal·lat.
Ademés si algú utilitza programes com Photoshop, Gimp,  o qualsevol altre programa per a fer títols per a aquelles fotografies del moment que ens agraden tantíssim i volem ficar-le un títol , llavors li serà de molta ajuda.

He de dir que tot el que fique ,òbviament, és gratuït .Aixina que no us portareu ninguna sorpresa , que estem en crisi jaja.

Primer hem de trobar  les nostres tipus de lletres, per això les buscarem en les següents pàgines que per a mi m'han sigut de molta ajuda.


http://www.dafont.com/es/
http://www.1001freefonts.com/es/
http://www.urbanfonts.com/
http://fonts500.com/
http://www.abstractfonts.com/

Podeu buscar més  posant , Fonts  en Google
Existeix  un programa  FontCreator, però sincerament no val la pena perdre tant de temps fent o millor dit intentant fer-ne  una ben feta, si ja les tenim en les diferents pàgines web.

Segon, descarguem el tipus de lletra que volem, i ens apareixerà  una finestreta que ens preguntarà què volem fer, nosaltres li direm que solament l'obriga . 




Quan ens apareix ja obert l'arxiu amb el programa Winrar , si no el teniu donant-li clik al nom us eixirà els links de descarrega , l'únic que tenim que fer  és obrir l'arxiu que posa (nomdelafont).FFT  i després donar-li a instal·lar .

Aquesta forma d'instal·lar es ''nova''  ja que , quan jo vaig tindre que instalar les meues la forma de fer-ho es distinta , però res complicada tampoc, així que us la ensenye. Lo primer que tenim que fer es anar al nostre Mi Pc, Equip, Disc Dur, com vulgueu dir-li ,ve quan ja estem en el disc dur corresponent on tenim instal·lat el nostre Sistema Operatiu  , buscarem la carpeta , Windows .

Segurament si no heu entrat mai a eixa carpeta us dirà que té contingut especial, però no pasarà res roí , així que li doneu a mostrar , i apareixeran varies carpetes i de més coses, nosaltres solament ens fixarem en buscar la carpeta amb el nom Fonts .


Finalment arrosseguem l'arxiu   .TTF dins de la carpeta  i ja tenim agregada la nostra nova lletra.


No hay comentarios:

Publicar un comentario